Nieuws Agenda Ruimtes Reserveren Wie zijn wij? Foto's Gebruikers Openingstijden Contact

Laatste Nieuws


Halloween 2018


Libre Biljarttoernooi Najaar 2018.


Country en Volksdans.


Wie komt Antoine in De Wester helpen?


Oud Nieuws

Links


Gemeente Mil & Sint-Hubert


Wijkraad Mill-West


De Huiskamer


Socium Dagbesteding

Inlog Gebruiker / Vrijwilliger

Sponsors

Gebruikersreglement


Privacyreglement Wijkaccommodatie De Wester.

Oud nieuws 2018

Wie komt Antoine in De Wester helpen?


Per 1 oktober staat Antoine van den Hoogen voor de taak inhoud te geven aan het beheer van De Wester. Noodzakelijkerwijs met minder uren dan zijn voorganger Paul van Orsouw. Antoine is met heel veel enthousiasme zich nu al aan het inwerken. Het beheer kan niet zonder vrijwilligers. Uw steun is heel hard nodig. De Wester en dus Antoine schreeuwt om mensen die hem komen helpen. Je zult versteld staan hoeveel activiteiten er elke week in De Wester plaatsvinden en de prettige sfeer waarin vrijwilligers mogen werken.


Beste mensen, als je een middag of een avond vrij kunt maken meldt je dan aan bij Antoine en bel 06 52 687 571 of De Wester 0485 455 021.


Samen de zomer door.

Onder het mom van 'Samen de zomer door' houden wooncorporatie Mooiland, maatschappelijk organisatie Sociom en De Huiskamer (zie kader) in wijkaccommodatie De Wester een gezellige middag voor de Millse senioren.


,,Juist in deze tijd is dat belangrijk’’, legt Mooiland-woordvoerster Marije Collard uit.

Lees meer >>>

Kunstwerk "Het kind en zijn wereld"

Kunstwerk "Het kind en zijn wereld" krijgt een waardevolle plek bij De Wester.


Het kunstwerk van Kees Bastiaans, dat vroeger tegen de "Leeuwerikschool" was geplaatst en dat nog geen naam had, heeft bij de Wester een naam en prachtige locatie terug gekregen.

Winnaars Biljarttoernooi Van-Rood 2018.


 De biljartballen in De Wester zijn weer flink aan het rollen geweest met o.a. de afsluitende finale rondes de afgelopen zaterdag. Twee nieuwe winnaars gingen met de trofee naar huis, Twan Arts in de klasse A met de Jan Willems Trofee en Jan Verhaaren in de klasse B met de Frans Maas Trofee. Het biljarten Van-Rood is niet de meest makkelijke spelsoort.

Lees meer >>>

Lees meer >>>

Oud nieuws 2017, 2016, 2015

Strak en gezellig verlopen Open Biljarttoernooi in De Wester.


Afgelopen zaterdag 24 maart is het "Open Libre Voorjaarstoernooi 2018" met succes afgesloten. Het toernooi had 56 deelnemers en was maximaal bezet hetgeen betekende dat in 2 weken tijd meer dan 100 wedstrijden gespeeld zijn. De winnaars (foto) met in de finale in de A-klasse werden Wim Linders (Mill) tegen Tinus Gerrits (Sint Anthonis) en in de B-klasse Jo Berents (Mill) tegen Peter Roefs (Gassel).

BHV-cursus.

Liefst 10 vrijwilligers van de Wester hebben 2 dagen van hun vrije tijd gestopt in het volgen van een BHV-opleiding. Onder leiding van Van Driel O&T is een opleiding verzorgd met daarin ook de herhalingscursus de AED. De Wester heeft aandacht om voor hun gebruikers, voor zover dat mogelijk is, hun een veilige plek te geven. Het is fijn om te zien dat ook

Lees meer >>>

De laatste dag dat de Huiskamer samen Sociom de ruimte deelde.

Op de laatste dag dat de Huiskamer samen Sociom een en dezelfde ruimte deelde hebben zij ook samen genoten van een afscheidsborrel, t.w. koffie met gebak en een advokaatje. De Huiskamer gaat voortaan in een andere vorm op de vrijdag verder. De mobiele wand die sinds kort bekleed is met een kunstwerk van Van Gogh zorgde voor een gezellige en warme uitstraling.

<<< Terug

Havikstraat 1

5451 XG  Mill

+31(0) 485 455 021

info@dewestermill.nl

Copyright © 2018   alrode.nl   Alle rechten voor behouden.

Print