De Huiskamer
Nieuws Agenda Ruimtes Reserveren Wie zijn wij? Foto's Gebruikers Openingstijden Contact

Laatste Nieuws


€3500,- voor buitenruimte


25 jarig jubileum


VSBfonds, iedereen doet mee


Oud Nieuws

Links


Gemeente Mil & Sint-Hubert


Wijkraad Mill-West


Socium Dagbesteding

Inlog Gebruiker / Vrijwilliger

Sponsors

Gebruikersreglement


Privacyreglement

Wijkaccommodatie De Wester.

De Huiskamer

Op Tweede Pinksterdag zijn er rond de 600 bezoekers geweest op de jubileumdag bij De Wester.


In een ontspannen sfeer hebben de bezoekers kunnen genieten van de optreden van De Kneut, Kleutergym Olympia, Taekwondo en van het Country Dansen. Ook de standjes  van de gebruikers zijn goed bezocht en velen bezoekers waren verbaasd dat er in De Wester zoveel verschillende activiteiten te doen zijn. Menig bezoeker heeft een kijkje genomen bij De Huiskamer.

Voor Harry van der Linden, al vele jaren voorzitter dan De Wester, was het een aangename verassing dat hij onderscheiden werd met een welverdiend Koninklijk Lintje voor zijn inzet bij De Wester en andere verdiensten in besturen  en het verenigingsleven. Een veel gehoorde opmerking over de gastvrijheid  en de grote inzet van de vrijwilligers zien we als een groot compliment. We zijn als vrijwilligers een fijne gezellige groep  die daar waar nodig is, altijd klaar staat voor De Wester.

De door de Millse Ondernemers geschonken prijzen voor de loterij zijn door de winnaars enthousiast ontvangen. De fotogalerij en de power point van de afgelopen 20 jaar deed menigeen beseffen hoe de tijd omgevlogen is. De portretfoto’s die gratis gemaakt zijn kunnen  via de site van Diana Fotografie bekeken worden en indien gewenst besteld worden.

De dag wordt afgesloten door een warm optreden van Zigeunerorkest Mirando.

Als bestuur,  jubileum comité en vrijwilligers kunnen we terug kijken op een heel mooie, feestelijke dag en nog nagenieten van alle positieve opmerkingen die De Wester ontvangen heeft. Net als alle anderen zijn wij natuurlijk ook  op zoek naar nieuwe vrijwilligers , zowel voor de functie als gastvrouw/gastheer als voor een bestuursfunctie.


Bent u enthousiast geworden neem dan gerust contact op met de beheerder Paul van Orsouw of met de voorzitter van het bestuur Harry van der Linden.

Druk bezochte jubileumdag De Wester.

Havikstraat 1

5451 XG  Mill

+31(0) 485 455 021

info@dewestermill.nl

Copyright © 2016   alrode.nl   Alle rechten voor behouden.

Print