De Huiskamer
Nieuws Agenda Ruimtes Reserveren Wie zijn wij? Foto's Gebruikers Openingstijden Contact

Laatste Nieuws


€3500,- voor buitenruimte


25 jarig jubileum


VSBfonds, iedereen doet mee


Oud Nieuws

Links


Gemeente Mil & Sint-Hubert


Wijkraad Mill-West


Socium Dagbesteding

Inlog Gebruiker / Vrijwilliger

Sponsors

Gebruikersreglement


Privacyreglement

Wijkaccommodatie De Wester.

De Huiskamer

Maandag ochtend kwam het ongelofelijke en trieste bericht dat Jan Nabuurs de zondagavond in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen was overleden. Dat e.e.a. zo kort om gebeurde is op dat moment niet te bevatten. De week daarvoor had hij nog genoten van een heerlijk avondje biljarten. Want biljarten, dat was zijn passie en lievelingsbezigheid, met name voor Biljartclub De Wester maar ook niet te onderschatten zijn inzet in de regio.


Jan was actief voordat De Wester er was, al vanaf de begin jaren 90 bij de oprichting van de stichting die nu het beheer voor haar rekening neemt. Hij bekleedde de functie van penningmeester in het bestuur. De gemeente was zeer sceptisch bij de start van De Wester, echter een evaluatie van de eerste 3 jaar bleek met name het financieel resultaat zo positief dat de gemeente de Wester een flinke extra bijdrage moest toebedelen om meer gelijkwaardigheid tussen de accommodaties te verantwoorden. Dit is met name te danken aan de inbreng van onze PR-man en organisator Jan Nabuurs. Daar profiteren wij nu nog steeds van.


Met Jan als kartrekker van de Activiteitencommissie bereikte hij volle zalen, kijk bijvoorbeeld terug naar de quizavonden “De Uitblinkers” en de “Kerstmarkten” die jaarlijks werden gehouden. ’t Westerlaken, de biljartcommissie van de Wester organiseerde, mede onder leiding van Jan, 3 a 4 biljarttoernooien per jaar. Al heel snel kwam er een tweede biljarttafel bij. Hij had een belangrijk inbreng in de oprichting van Biljartclub De Wester in 2001 en hij startte een biljartcursus voor jongelui. Hij wist op zijn manier, met zijn inzet en kunde, hoe je mensen enthousiast kon maken.


Wij verliezen een heel fijne en sociale man die op de achtergrond organisatorisch enorm veel voor De Wester en andere organisaties heeft betekend. Maar bovenal gaan onze gedachten uit naar zijn kinderen en kleinkinderen die nu al alleen verder moeten zonder opa en oma.

Jan was nog lang niet klaar met zijn leven en wij allen hadden hem nog vele jaren gegund, zonde.


Wij wensen Sven, Ralf en Annet met de kinderen heel veel sterkte toe.

In Memoriam Jan Nabuurs


Havikstraat 1

5451 XG  Mill

+31(0) 485 455 021

info@dewestermill.nl

Copyright © 2016   alrode.nl   Alle rechten voor behouden.

Print